Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte i början i alla fall


rakt in i själen landade hon
och inne i själen

klampande hon runt

utan pardon
på sitt eget lilla vis

hade inte en aning
om hur det skulle sluta
varken hon eller jag

men jag

var medveten om att hon
var där för att stanna

det var inte hon




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-01-29 12:36



Bookmark and Share


  Cris
Ja jösses, just det där med att vissa kommer och klampar runt fast de inte är säkra på att stanna stämmer bra.
2006-01-29

  Anders P VIP
vem fick rätt?
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP