Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benåda


Inför dina ögon
är jag en fånge
av skuld
på livstid
bara du kan benåda

jag ber dig




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-11 08:47



Bookmark and Share


    maija tuori
Todella koskettava ,vähän sanoja ,mutta sisältävät niin paljon tunteita.
2012-04-20

  Fredrik Stillesjö
Hoppas på en utsträckt hand när jag läser...
2012-04-15

  Linda CH VIP
Påtaglig!
2012-04-13

  Eva Langrath VIP
Stark känsla av sorgefyllda ord
2012-04-12

    Anneli A
Mycket bra!
2012-04-12

    ej medlem längre
känslosamma ord för avsedd..bra skriftat..
2012-04-11

    ej medlem längre
Det känns ända in i hjärtat när jag läser din finstämda text...
2012-04-11

    lory
stark dikt med många känslor
2012-04-11

  Björn Donobauer
.. kärlek är på nåd och onåd... for better or worse..medkänner
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös