Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måttliga Smekningar



Vi älskade sparsamt
Räknade sedlar
På min rygg

Spillde blod
Som torkade
till sig vägar
av avtryck på min hand

Vi delade samma servett
samma trådar
av knutna tungor

Du i mig
täckande
gapet mellan mina armar


Vem kan med säkerhet säga
Kanske är du fortfarande här

I kväll önskar jag mig dig
kanske finns du i mitt minne
... i stillhetens avlägsna stjärna

Dricker ur samma vinglas
samma vatten fylla oss

Samma lock,

blundar bort tårar till en annan region

Vem kan med säkerhet säga
kanske sover du i mina drömmar

Då din kropp
seglar över min
men aldrig kommer till hamn

Klä mina läppar
Innan de dör av nakenhet

Vem kan med säkerhet säga
att du inte sjunker i min säng

För att
när ljusen blåser bort


Finns du inte här.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-11 12:23



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackert vemod om att vara två men ändå ensam...
2012-04-11

    lory
vemod och kärlek i en blandad stark text....berör
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln