Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärren jag bär...


Underlägset.

Har alltid spelat i ett underlägset lag, med ett kranium byggt för hårda tag! Detta till trots översvämmas mina tårkanaler, söker inte gurus eller kardinaler! Löser mina problem med introverta hot och introspekterande konversationer! Det leder till verbala konvulsioner! Ärren jag bär bär vittnesmål om vad min kropp tål! Att jag efter varje spilld blodsdroppe reser mig med ett gulateralt vrål! Ditt lag är vana att vinna varje j...a gem, mitt slår underifrån tills du får käken som diadem!




Fri vers av deNeergaard
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-04-11 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, gurus och kardinaler ska man akta sig för.
En jag speciellt vill varna för är förrädaren Dalai Lama, som är ett vidrigt svin.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard