Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla låt mig.

Tycker mig känna av din svaghet, ser orkeslösheten, hur du fäktas mot ovissheten!

Tror mig skönja en mörk skugga över den klarhet du alltid haft, den tycks dämpa din kraft!

Uppfattar ditt modstånd mot allmosor, ser dig sakta kröka rygg, gör allt för att göra dig trygg!

Jag mår bra, låt mig hjälpa, trösta och hela! Låt mig dela med mig, ta dig ur din mentala favela!

Snälla låt mig...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-25 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard