Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarar av att se men inte ses.

Skuggor ur det förflutna, sökande blickar från folk jag borde känna igen!

Ser ner i marken och tänker ut en ursäkt! Nervös, rädd för frågan; känner du inte igen mig?

Mössan räddar mig, finner ett hörn, Inte mitt men okej! Vill, men vågar inte!

Klarar av att se men inte ses...




Fri vers av deNeergaard
Läst 358 gånger
Publicerad 2013-12-22 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard