Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliv ur mitt synfält...

Du står öga mot öga med mig, säger dig förstå! Klappar mig på axeln med orden; jag är att lite på, min vänskap finns alltid att tillgå!

Gester och miner som imiterar äkta känslouttryck! Falska tårar framkallade av receptbelagda piller eller alkoholhaltig dryck!

Hela publiken gråter, inte ett j...a öga i lokalen är torrt! Så j...a trött på din falskhet, du är inget mer än en misslyckad abort!

Omgivningen verkar köpa dina utspel, vänskapens svar på Tv-shop! Är det bara jag som ser, du har inte en ända äkta känsla i hela din vidriga kropp!

Kliv ur mitt synfält...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-17 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard