Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regel.

Sitter åter i mitt hörn, flackande blick under mössans kan, varför känns vägen åter så j...a brant?

Borde jag ta tjuren vid hornen eller lägga mig och observera flyktiga molntornen?

Ignorera blodsmaken, försöka sluta vara klarvaken? Borde jag skaffa mig en skyddsväst och sluta vara naken?

Möter främmande blickar, hos andra och i min egen spegel! Att må dåligt är nu ett undantag, inte en regel!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard