Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har fanimej gett ansikte åt stjärtfluss!


Leendet.

Sparkar ut dina tänder så att leendet passar insidan! När du vänder andra kinden till ger jag dig en rak höger på näsan, bakifrån! Om insida och utsida skulle passa skulle du vara fulast på Tellus! Du har fanimej gett ansikte åt stjärtfluss! Du är vidrig, djup som en vattenpöl, det du tror är din hjärna är bara en cancerknöl! Du har inte ett vackert inre, om det är det du tror! Ditt mentala utseende är som Elefantmannen uppfödd på en diet av snor!




Fri vers av deNeergaard
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-04-11 15:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Coolt.
Det är så de ska tas.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard