Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munsönderfallande kärlek


De satt på varandra som flytvästar,

medan jag badade i golvet

Munsönderfallande kärlek
snuskar i mitt gap
otrohet under reklam

Slaktar mina tankar
där huvud blir trofeer
över min egen byggda grav

Du frågar om jag ser
Det gör jag bäst när du sätter händerna över mina bröst
men aldrig rör mig

Ser du att jag vädrar känslor
på en självmordslina

Lever av ett halvt uppätet liv
hängt på en fiskelina

Under din säng
flätar fallskärmar av spillda kroppsvätskor

Månen sjunger sin klagosång med havet havrerat i mitt säte
Då jag skådar dina vingar växa in i någon annan än mig


Kom igen
Du kan bättre

Av alla sätt att krossa mitt hjärta på
valde du att

leva av mig
med en annan

Kom igen,


Du kan bättre.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-11 15:29



Bookmark and Share


    MajorMinus
Vackert som i äkta och berörande!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln