Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från en dag på dansgolvet i staden Stockholm


Vidgade Golv

Du dansade kring golvet
i mina hörn

Hängde av dig ditt skinn
över mina höfter

Tryckte dina mellandelar
emellan mina händer

Musiken stönade
och vi röt in varandra i noter

Frågade väggen om vibration
förde dina fingrar i hål

Kysste taket

och jag viskade tyst :


att din teater,


bara fungerar

inför publik.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-11 16:18



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Staden stockholm nerrå... Huvud Staden Stockholm :) Jag antar att du dominerade i dansgolvet :D

Bra skriven text man fångar verkligen bilderna!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln