Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tema 8 : Styrkan i tarot




Elovs brev till Leva spökskriverskan

 

 

 



Hallå! D e Elov som skrivar. Har tappat min spökskrivrare. Kann du rycka in Leva? Om du inte är involvad i fömånga historijer nu.. Behöver ditt sjöna grepp! Din säkra tatsch! Jag behässkar ju inte bokstävena såbra. Haru nånnsin sett en apa ridandes på en hässt!! Ja såg de i senaste filmen om deras planet. Leva du får gjärna va ap-honan som styr upP min spritt språngande historija! Förra spökskrivraren han måste ha trötnat? På att mina liv inte är ricktit klarlaggda... Det nya utannonserade livet har ja knapt äns börjat på. Och det som e färdilevt har jag fotfarande inte avsluta. De bliju så när man sittter på fömånga stolar. Ock dem bliju ännu fler o fler när anndra ochså ska sitta på sama stolar. Man ramlarr på rumppan vet du. Mann hoppar upPå nytt å då har man faan bästemt sig! D får bli enn häst varrje gång. Sattsa på vinarren Leva! Vi tar oss från våning till våning å sliper bredda ut oss över hela jungelen. UpPifrån kronan har man höggsta kontroll på alla liven man levat. De e därrförr jag vill till frammtiden. Förratt d blirju större historija att blicka över då...

i hopp om din starrkaste emotagelse
Leva, me den bässta puss
/Elov

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 22:22



Bookmark and Share


  Nanna X
ja där kom den ju! det verkar vara gott gry i den ungen. en apa på en häst för tankarna till Pippi, han blir nog lika stark som hon!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP