Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna häxsax, tidigare i en limerick, återanvänds nu på sommarhög, frodig törnroshäck runt stackars Törnrosa, något som barnbarnen tycker mycket om.


Återanvänd häxsax


Med en vass häxsax

Törnrosa klipper både

törnhäck och häxa




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-12 10:33



Bookmark and Share


  erkki
Skönt skaldat! Går det att göra limerickar på häx? Testar lite:

Våran bil, med numret MEX
i karossen var som kex
så sa mannen,
(närmsta grannen)
bort med vraket! (Har nu REX)

Vill nu baka läcker limpa
Måtte degen sig ej klimpa
Mjöl på häxax
Klippt med häcksax
Brandsäker? Jag ska nog fimpa
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick