Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad hjärna.

Min hjärna verkar skadad, den låter så oerhört! Den j...a returrätten verkar ha upphört! Blänger under mösskant, morrar åt en ytligt bekant! Kliv undan eller få mitt onda öga! Vad än ditt försvar må vara, faller du ändå till föga! Är ett missförstått geni, utan genialitet! En armlös predikant med döva lärjungar men med mängder av kreativitet! Så dum att jag tror att umgås här till den ornitologiska släktet, galen nog att skriva det, ärlig nog att stå för att jag kläckte det!




Fri vers av deNeergaard
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-04-12 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard