Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 


Ensam vildkanin
tuggar daggbeklätt gröngräs

vid motorvägen

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 510 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-14 11:53



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
som ett fotografi - jag ser det.
tack.
2013-02-18

  Ingela Svenson VIP
riktigt bra, gillar brytningen!
2012-04-23

  Björkegren
Klart najs!
2012-04-20

  Björn Nilsson VIP
Detta låter japanskt och meditativt för mig - åtminstone så länge kaninen står där och tuggar ensam!
2012-04-14

    Rolf Zandén
Gulligt!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson