Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ha frågor för att få svar

Jag är vilsen
vilsen i mitt eget huvud

Jag går omkring och letar efter svar
Men vilka svar?

Jag har ju inga frågor

Som den blinda fåglen flyger in i fönstret
flyger jag in i ensamheten

Där vägen aldrig tar slut

Letar förtvivlat efter bekräftelse, kärlek, närhet
Vänskap?

I överflöd fösvinner det bort från mina händer

Mina fingertoppar söker trevande efter annan hand
men finner bara kall mur

En avgränsning mellan vad allt du är och jag

Stämmor ljuder i mina öron utan att jag kan ta en ton
handlar om bättre världar där sånna som jag inte är
tabu

Utan gemenskap




Fri vers av vitsippebarn
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-01-29 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn