Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku2012


svartvitt parasoll
slokar sorgligt på altan
vid färgglad rabatt




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-14 13:49



Bookmark and Share


  Björkegren
Tjusigt hajkat!
2012-04-20

  Ola Rydberg
Bra
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP