Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrt vatten

Dansa med mig,


då regnet droppar ur himlens mun



Stöter på allt


Och glaset drunknar i vattnet

Men bara havet blir till helhet


..Och fångar våra danssteg
I dess kanter


Utan djup



Av frånvaro,



från vatten.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-14 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln