Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens värdegrund


Älskar hur du ljuger
i tystnad

I ränder bakom tavlor

Blir du den ofärgade målningen

Kysser mig baklänges
i fattiga titlar

utan ord

Skär ut min röst

lyfter mina bröst till bordet

Blir starkare av att veta att du kommer att gå

med sekunder till väg

och väggar till fotspår

Lögner fastställda i halsen

och tårar i koppen


Ljug,

Gråt,

ramla in i min famn

en gång till,

För när jag ler


ramlar allt på sin plats..










Fri vers av svarta ängeln
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-14 18:04



Bookmark and Share


  Lethe
Fullständigt jävla grym. Bland det bästa jag läst av dig. Hyllar denna.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln