Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje

Månen stod rund och röd

Blodiglarna sög inåt i andetag,
sörplade högt

Inga dagar hade passerat
tiden var ett stilleben
buren av historia och framtid

Sakta lindade jag din hand i min
ytterligare än gång försökte jag tala

Munnen förblev stängd,
blodiglarna sög vidare




Fri vers av Kapten M.
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-01-29 19:16



Bookmark and Share


    Nils W
kan inte sätta fingret på varför, men detta är mycket bra.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.