Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godisregn


Godisregn över paradiset.
Bombad av bonbons.
Slickar i mig chokladen.
Sörplar i mig essensen.
Kulorna rullar runt i min mun.
Överväldigad.
Ler av glädje.




Övriga genrer av JMR
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-01-29 19:34



Bookmark and Share


  Cris
Mums! När man är sugen så låter det underbart
2006-01-29

  Bodil Sandberg VIP
Härligt!!!Ett godisregn som inte går av för hackor...jag ställer mig brevid dig i ditt paradis och hoppas att det regnar på mig med...
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR