Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vackert att vara

Det blir sällan bra

av människors hemska konspirationer

och doktorers felaktiga ordinationer.

Förgiftning och skit! Skriker ni

grälar om att jag är naiv

och att verkligheten är hård

Men jag är jag

och jag tror att människan kan vara god

Fula ord och ett nej

kan få bekräftelsehungern att väckas till liv

såklart,

Man vill ha skymning stjärnor läppar vin.

Istället blir det en käftsmäll regn och väntan

tillslut ingenting

Men våra livsöden

är inte en felaktig konstruktion

kanske inte en idyll

Men jag ser inget misstag i oss.

För titta på vintergatan

och stå där solen skiner.

Vi väntar på ett låtsasvärde från idioter

Fast vi alltid haft det

i våra hjärtan.

 




Fri vers av Fyrtorn
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-15 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn