Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt framtiden vara just framtiden istället för en noggrann planering.


framtiden

att inte veta, veta vad som runt hörnet väntar är så spännande. livets spontana bemötande som får en att stanna upp i ruset och urskilja dess minsta men ändå vitala beståndsdelar. att inte få vara förberedd för detta bemötande kan tyckas skrämmande och det är det. att med ögonbindel treva sig fram i nattmörker är läskigt men samtidigt så spännande.

om man redan framtiden vet lever man i konstant förberedelse inför livets fantastiska överraskningar som då bara blir ett grått framtida förflutet. så lev inte med ständig överblick, släpp kompassen och kom vilse i ditt inre diktatoriska kontrollfreak!




Fri vers av pufflan
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-15 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fin text!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan