Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du barn

Din blick gömmer alla de skratten och alla de gråten,
Världen saknat sedan Den Dagen –
När du låter ögonen falla i marken som blytunga pärlor.
Du barn,
Känn min röst mot din kind,
Som spröda löv och glödhet sol.
Du barn,
Se upp, och blicka den oändlighet du bär,
I reflektionerna av mitt leende.




Fri vers av pufflan
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-09-06 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan