Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras ögon

Med järnklor rev de upp min obestämdhet,
Till förutsägbara former,
Uppradade utefter deras sjuka lustar,
Dirigerade av klagoropen från deras trasiga barn.
Intill varandra låg vi i en pöl av blod,
Och våra konturer suddades ut.
Men ändå visste jag att det var Jag,
Som ägde rätten att födas i Deras ögon.
Annars kommer någon av oss att dö!




Fri vers av pufflan
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-09-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan