Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund av frihet

Mina känslor har fastnat i ett hav av glassplitter.

Jag blöder.

Orörlig.

Plötsligt slår jag mig loss.

Jag tvingar mig upp till ytan,

Sliter mig loss från alla ton av vassa skärvor.

Djupa sår ligger blottade.

Blodet strömmar ut.

Men jag är fri.

Hellre en sekund fri, än en evighet fastlåst.




Fri vers av pufflan
Läst 196 gånger
Publicerad 2015-04-08 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan