Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bildlig liknelse av medveten livskontroll.


thats life!

livet kan liknas vid sand. försöker man kontrollera sitt liv - greppa tag om sanden, kommer man tappa kontrollen om livet - sanden kommer att slinka ut mellan dina fingrar.

om man däremot lättar på den medvetna kontrollen och ser på livet utifrån ett mer öppet och accepterande perspektiv - låter sanden ligga i ens öppna handflata, kommer kontrollen indirekt att öka och livets tidigare trångsynta överblick kommer att utvidgas.




Fri vers av pufflan
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-15 23:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Sant, bra skrivet!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan