Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetets paradis



Bekvämt i dina armar


Lyssnar till ett försummat hjärta

Säger att du älskar mig,


Med hjärnhalvorna korsade
Till visioner,

Vill att jag ska stanna


Men bekvämlighet,

Kan jag finna i helvetet




Bara man finner den rätta platsen.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 16:10



Bookmark and Share


    Phantasos
Mhm!
2012-04-17

  Quasimodo
Tänkvärda ord om val och vad som är ett helvete!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln