Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut


Kan inte kapa de band
som binder mig
till dig

alla sagda ord
blickar
och andetag
håller mig fast

vill slita loss dig
från mina sinnen
men du har lämnat
avtryck
som aldrig falnar




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-04-16 18:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja..känner
2012-05-11

    lory
kärlekens spår..underbart
2012-04-25

  ULJO
Vemodigt men vackert målar du dina ord.
2012-04-20

  Marja-Liisa Koski VIP
Smärtsamt!
Kram!
ML
2012-04-17

  Rise Little One
Det gjorde ont i själen när jag läste denna...
2012-04-17

  Hanna Mari Wallin
kärleken som lever kvar efter uppbrott, känslor, minnen som återkommer, om igen, och om igen...

vackert, skört skrivet...
2012-04-16

  Casbah* VIP
finstämd, i all enkelhet en text som känns ärlig och upplevd
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös