Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickets minne


Innerligt blå

Ser de på mig
river ridån

Ögon
fängslande
djupa

Sänder budskap
tysta
talande


Blottar mig


Kanske

Kanske

Kanske just för att de vet
de talar om minnen


Avslöjar

Påminner

om det som varit
som finns under ytan

om ögonblick


Inger hopp
får mig att tro
ger vetskap
skänker trygghet


Innerligt blå
talar de till mig

säger att du minns
att det inte är historia


avslöjar
Dig
minnena
tankarna
drömmar

påminner
Mig
känslan
värmen
åtrån



Innerligt blå


såg de på mig när jag vaknade




Fri vers av Fågel blå
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå