Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/271nzssnSkLiY9QWQ7dbKC




Hefaistos till Afrodite (om man alls skrivit tanka på Olympen)

 

Vi pratar inte
med varandra längre men
köksslammer, steg var

konkret som substans, nästan
ett ständigt framsmitt räcke




Bunden vers (Tanka) av Tomas Söderlund
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-08 19:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
vacker kullerbytta
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund