Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/4IOPmHjhMSGCepimhkjcgt




Skapelsemyt (för sådana som annars vore utan)

 


För länge sedan kom livet
med tungt spett, maskinskrivet brev, grå säck nästan ofattbar
skrev hon var utvald
att gå som en vattentäkt över resten av landet
påla ned en monoton granskog överallt
skrev hon kunde börja
med sitt eget hem eller
hos grannen, att det
inte var så noga med ordningsföljden
men att hon måste få det gjort




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-22 22:04



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
finurligt ..och i all sin obegriplighet helt begriplig.
2012-04-23

  lodjuret/seglare VIP
Jag tror inte jag läst något liknande förut. Jo, kanske förresten något liknande, bara inte just den här texten. Jag vet inte vad jag skall tycka om titeln. Utöver att den fick mig att titta först in och sedan ut igen.
2012-04-23

  TrollTörnTrappan VIP
Gripande i all sin oglamourösa gråhet! Jo, det viktiga är att livet går vidare, även om grannens granar får växa upp före man ens timrat sig själv en bofast plats :-)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund