Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/5xyTwQq3aeo6ZqqdL5uTD7




Registerutdrag

 


Någon, några
eller något eller
omständigheter fallna till kvarnhjulens sida
har lärt personen ifråga allt han kan;

bär honom så inför Salomo och
hugg honom levande mitt itu

för

han är också en sorts skirgrönt granskogsbarn
uppdriven bland stammar som
burit sin malm av mörker ur gruvorna
och hellre öppnade
skruvkorkar än
fönsterkuvert
när de tvingades välja




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-08 19:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja har man lärt sig skruvkorkar från början så är det klart att det sitter i :-)
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund