Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttapade vägvisare


Sår växer in i varandra,
bygger mig ett hjärta

men allt bara tystnar,


när du skriker

Allting sjunker,

när du simmar

Finner mig en plats

i hörnen du byggde åt mig,
flätar mitt hår in i väggen
där hår växer

För när du aldrig säger att du älskar mig

Försvinner allt inom

till dig,


men lämnar spår
för att hitta hem


till det liv
jag fick,

men aldrig fick äga.






Fri vers av svarta ängeln
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-18 18:43



Bookmark and Share


    lory
innerligt vackert
2012-04-24

  Christian Eriksson
så vackert du skriver
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln