Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara det som håller allt på plats..men inte har någon plats hos de man älskar


Tystlösa Noter

När tonerna sjunkit i blod

Och musiken blir ett med väggen
Skriver du ned ord

Repliker,


Målar mina ögonfransar
Till galler


För tysta min röst
Bakom din

Fasad

Av hat,


Ilska
Och fördömda tankar

Om att jag inte kan prata..
Med ljud

Med men kropp


För att fånga in dina oaptitliga impulser
För sex,


Utan kärlek

kropp


för då härskar ditt hjärta

över mina röda slag

men bara jag rör mig

under din säng,

medan du hallucinerar bort

mig
..med dig själv

i sängen.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-20 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln