Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

St.Pölten


Han var 26 år och började bli tunnhårig.
Avskydde tanken.
Men det fanns inget han kunde göra.
Hans far hade också blivit tunnhårig tidigt sa han.
Och var död sedan många år, i lungcancer.
Men hans mor bodde alltjämt kvar i St. Pölten.
Han skrev långa och prydliga brev till henne.
Minst en gång i månaden.
Och skickade med små presenter.
Dalahästar och mumintroll.




Prosa av Nikolaj
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 23:18



Bookmark and Share


  AgnesP
Det är något med slutet. Som gör att jag vänder tillbaka till texten. Men som jag inte helt kan klura ut. Bra.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj