Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DATAINSPEKTIONEN



Myndigheter, företag.

Kommunikationskanaler.

Personuppgifter.

Organisationen.

Reglerna i personuppgiftslagen.

Informationen, observera, ansvaret.
Dessa regler.
Strukturerade eller inte.
Är kränkande.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nikolaj
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-29 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj