Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisen



- \"Livet ger och livet tar\"
tänkte han
och tog ännu en tugga av kotletten




Fri vers av alfa VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-01-30 14:36



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Svinigt bra!

Grymt!
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén