Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




en punkt till slut

och plötsligt känns dolken
som du vrider om inuti
ett handlöst kast
mot det kyliga golvet

och plötsligt ligger jag här

du tränger dig på och in
utan pardon slår du dig ner
häller ur ett glas isvatten
rakt i mitt ansikte

jag vaknar till

mellan två punkter
fann jag ett nytt ljus
och mellan dessa förbannade punkter
föll jag jävligt fel

du ville se en reaktion

och i ärligheten namn
så ville jag det med 
från denna desperata flykt
utan mål.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric