Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter är förevigt

ritade linjer
snarlika ansikten
höljen i dimmor
läppar välvda av fruktkött

de döda kan dansa
ritar kartor över dina innersta rum
döper dem efter aborterade foster
kattungar
en grå himmel och ett hav av vita gravstenar
rosa läppar

jag står under ett svart paraply
i regnet som sköljer bort
allt förutom minnet av dig

i jorden ringlar det
klockor ringer
jag häver mitt bröst
under tyngden av det förgångna

kopplar dina nervtrådar
pricken som sedan länge är nedgrävd
vi var inprickade
där vi satt på det gröna gräset
om du skulle vakna nu
skulle jag vara tvungen
att begrava dig i tjälen




Fri vers av desert star
Läst 234 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-23 22:17



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
very cool!
2012-05-04

  Erik H.J Hultin
Ett dansande förföriskt poem målad med en bred pallett..
2012-04-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar språkförning
2012-04-24

    ej medlem längre
min första skrivarvän på poeter.se tack för denna dikt!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star