Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen innan dagen efter

Tur att man inte
vet något om
dagen efter
kvällen innan

Då skulle
kvällen innan
förmodligen
aldrig bli av

Dagen efter
kvällen innan
önskar man ibland
att kvällen innan
inte hade hänt

Nackdelen med det
är att man då hade
missat att känna
alla de hoppfulla
förväntningar
man hade inför
kvällen innan

Fast å andra sidan
skulle man slippa ångra
kvällen innan
dagen efter

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 854 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-24 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ständigt detta med tiden.. hur den ställer till det:-)
2018-04-03

    AgnesKenshin
... ja alltså du:)
2014-10-11

    AgnesKenshin
jag har funnit en liten guldgruva. dina ord!
2014-10-11

  Connie
Gillar din lek med orden ;)
2014-09-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt skrivet. =)
2012-05-02

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2012-04-26

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Jag har sagt det förut, minns jag, och säger det åter. Du har en ådra och ordekvilibrism påminnande om Tage Danielssons... Denna här snygga versen bär verkligen detta nämnda i kubik!
2012-04-25

  Linda CH VIP
Hög igenkänningsfaktor! Gillar din ambivalens....
2012-04-24

  thyra
Härligt utredande :)
2012-04-24

  mickech
Gillar mycket!!! bra!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin