Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
real or not real?


gamla tankegångar smyger in i mitt huvud natt efter natt

jag vet att jag sårar
när jag säger att det inte finns
något kvar här för mig

och jag vet att ni inte håller med

jag vet till och med att jag kanske har fel


men jag är tillbaka där igen

samma gamla röster
och jag är nästan övertygad
om min egen värdelöshet igen

samma djävulska ord

jag vet inte vem som tänker mina tankar längre
för jag vill inte tro att det är här är jag

men jag känner igen mig här
känner mig nästan hemma här
för det är allt jag någonsin vetat

det ända som aldrig lämnat min sida
är viljan att försvinna

och jag har varit borta så många gånger

längtar plötsligt tillbaka
till tripperna och fyllorna

tillbaka till trasiga armar och vassa ben

saknar att inte bry mig om
något , någon


ingen vill ha mig här

du kallar det lögner
och jag har alltid hört
att jag skapar mer än vad som finns
och förminskar det jag har

men jag får inte komma dig nära längre
får inte krypa in i din famn
och jag har förlorat allt jag har

lögn?

Jag vet inte
jag vet för i helvete inte längre

för det låter så mycket
det händer så mycket i mig
och jag vet inte vilken röst som är min egen

jag kan inte se att om ni älskar mig längre
men jag tror helhjärtat
att ni släppt taget om mig
tappat hoppet om mig










eller så
gör jag om allt till inget




så det blir okej att bara gå nu












Fri vers av Bline
Läst 307 gånger
Publicerad 2012-04-25 01:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"det ända som aldrig lämnat min sida
är viljan att försvinna

och jag har varit borta så många gånger

längtar plötsligt tillbaka
till tripperna och fyllorna

tillbaka till trasiga armar och vassa ben"

Tack för att du skrivit ner mina känslor jag aldrig kunnat finna ord för.

Och helvete vad bra skrivet. Allt.
2012-07-19

  Heavenisaplacenearby
Som vanligt klockrena smärtsamma texter. Jag vill bara bjuda hem dej till mej och krama dej
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline