Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösa kroppar


Att drukna i dig

är att simma

i mig själv

för att hitta till det rätta hemmet



du aldrig kunde ge.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-25 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln