Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift i grundvattnet är vad du är.

För dig finns inget lyckligt slut, vill att du skall möta din skapare med magen i en knut! Det sista ditt öga ser är din egen moral som faller till föga, det kommer ifrån när du funderar över dina val, dina kval! Smaken på ditt sista andetag kommer att vara besk, det är en smak av träsk, den kommer sig av att det är därifrån man kommer att bärga ditt kadaver! De som dig lyfter dig saknar iver, deras känsla delas av mig, träsket är en god nog begravningsplats åt någon så makaber! Ditt sista hjärtslag hörs inte då alla är upptagna med att inte bry sig om spektaklet, det enda som oroar oss är att giftet från ditt sinne skall komma ut i grundvattnet!





Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-04-25 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard