Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Du säger att du är lugn, varför har du då huvudet i min gasugn? Du säger andas med djupa andetag för att finna frid, varför luktar då din utandningsluft cyanid? Du säger att du står med armarna utåt för att du är en frälst en, varför kliver du då inte av järnvägsrälsen? Du säger att det du har runt halsen är din mest nyinköpta vara, varför är den då så lik en snara? Varför står du på pallen, i hallen...




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard