Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör vad du säger!

Jag hör vad du säger och konstaterar att tala innan man tänkt är en olat! Du replikerar med att jag är för litterat! Eller nej det gör du ju inte, eftersom du inte har tillgång till ett glossarium! Att kritisera mitt språk eller mitt sätt att tänka är som att kasta sten i Universeum, du är medel och jag är ett unikum! Ditt sinne blir tillfredsställt av en mental oblat, jag och andra sidan behöver mer energi än en teknokrat!





Fri vers av deNeergaard
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-26 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard