Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ID 9849234



Vi cirkulerar runt i en symbios
Lättade, som vi häftar fast våra tungor

Dom tror vi leker med varandra
Men vi är en dödande duell






Fri vers av meeoorw
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-01-30 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw