Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neil Young

Det tunna ljudet
alltid nära att brista
darrar som sländans vingar
och barnets gråtande läpp

dina fingrar är som en orkan
malande i alla riktningar
ett stjärnfall över tusen kontinenter

dina melodier är den första lilla bäcken i april




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 21:27



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket vackert skrivet om detta geni
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas