Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pirrande ensamhet

oj, tänk att det finns myror i magen - sa hon
kittlar dödskönt i kistan - sa han




Fri vers av Fredric
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric