Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar i samspel


Ditt namn tystnar som en orgasm

av behag

Ökar värmen

som ett element

Håller andan

baklänges

andas in din vätska

i sängen utan ben

och vi faller djupare mot varandra

vidrör läppar
kyssta väggar

river ned
månen

och dekorerar mitt bröst

Viskar in

att utan mig
..vore du ej hel

Du står på toppen av världen och tittar ned
utan tanken

att du lämnade mig kvar
seglandes ner för mina egna kinder
i vätska

där vi delade samma fönster
tills du bytte adress på ditt hjärta

utan medvetande
att jag inte kan läsa dina ord
eller din nya adress

när du håller mig
i din hand
utan att släppa mig

fri.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-26 17:21



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"att du lämnade mig kvar
seglandes ner för mina egna kinder
i vätska"
mmm bra

"där vi delade samma fönster
tills du bytte adress på ditt hjärta"
mmm bra...

Och alltid det där slående slutet att vänta på
Men början då...första raden
(inga kommentarer) bara :)
2012-04-27

    Johnjohn
Helt Underbar!
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln